Keçiören ÇSML 1991 Mezunları Avanos’ta Buluştu

Keçiören ÇSML 1991 Mezunları Avanos’ta Buluştu

Yıllardır birlik ve beraberlik adına bir araya gelip eski günlerini yâd eden Ankara Keçiören Çevre Sağlık
Ana Sayfa Güncel Haber 11 Eylül 2023 682 Görüntüleme

2023 Yılı Biyosidal Ürünler Mesul Müdür Güncelleme Eğitimi Başvuruları Başladı

2023 Yılı Biyosidal Ürünler Mesul Müdür Güncelleme Eğitimi Başvuruları Başladı

Konuyla İlgili Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çevre Sağlığı Dairesi Başkanlığından bir duyuru yayınlandı.

Duyuru şöyle;

Biyosidal Ürünlerin Kullanım Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin 27 nci maddesine istinaden, mesul müdür sertifikasının 10 yıllık geçerlilik süresi dolan ya da 31.12.2023 tarihine kadar dolacak olan sertifikaların güncellenmesi için; Biyosidal Ürün Mesul Müdür Güncelleme Eğitimi Eylül ayı içinde USES üzerinden online olarak yapılacağı belirtilerek katılımcıların 01.09.2023 tarihi mesai bitimine kadar İl Sağlık Müdürlüklerine teslim etmeleri istenmiştir.

Ancak, duyurunun adaylara yeterince ulaşmadığı anlaşıldığından başvuru süresi 15.09.2023 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Biyosidal ürün mesul müdür sertifikasına sahip olup 10 yılını dolduran adayların 15.09.2023 tarihine kadar aşağıda yer alan belgeleri İl Sağlık Müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Adayların başvurular alındıktan sonra sisteme tanımlanacak, sisteme tanımlanan katılımcılar dersleri online olarak tamamlayacaklar ve eğitimi tamlayanların sertifikaları başvuru yaptıkları İl Sağlık Müdürlüklerine gönderilecektir.

KATILIMCILARIN MESUL MÜDÜR GÜNCELELEME

EĞİTİMİ BAŞVURUSU İÇİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİNE

TESLİM ETMESİ GEREKEN BELGELER

Mesul Müdür Sertifikasının fotokopisi, (İl Sağlık Müdürlüklerince yeni sertifika verilirken eski sertifika teslim alınacak ve İl Sağlık Müdürlüğü arşivinde saklanacaktır.)
TC kimlik numarasının yer aldığı nüfus cüzdanının fotokopisi,
Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nün Türkiye Halk Bankası Ankara Kurumsal Şubesi IBAN No: TR70 0001 2009 4520 0005 0000 41 hesabına “Biyosidal Ürünler Mesul Müdür Güncelleme Eğitimi” bedeli olarak 1.873 TL yatırıldığına dair makbuzun aslı veya onaylı sureti,
Son bir yıl içerisinde çekilmiş olmak kaydı ile 2 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte 15.09.2023 tarihi mesai bitimine kadar İl Sağlık Müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ

Başvurusu kabul edilen adaylara ait katılımcı bilgilerini Excel formatında “Ek-1 Katılımcı Kayıt Formuna” işlenerek bekletmeksizin e-posta ve yazılı olarak Bakanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.
Not: USES üzerinden online eğitimi tamamlayan adayların isimleri https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/cevresagligi sayfamızda yayımlanacak ve Mesul Müdür Sertifikaları yenilenerek başvuru yapılan İl Sağlık Müdürlüğüne gönderilecek, İl Sağlık Müdürlükleri eski sertifikaları alarak yenisini teslim edecektir.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

| ÖzTürkTASARIM.com |