Iğdır Tuzluca’da Liselere Karbonmonoksit Eğitimi

T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün direktifleri doğrultusunda Iğdır Tuzluca ilçesindeki Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Çevre Sağlığı Teknikeri Ramazan Dolat tarafından Lise öğrencilerine yönelik Karbonmonoksit Eğitimi verildi.

İlçede bulunan iki lisede okuyan yaklaşık 100 öğrenciye rehberlik saatinde verilen eğitim sonrasında öğrenci ve öğretmenlerin soruları cevaplandı. Özellikle son günlerde fabrika bacalarına filtre takma zorunluluğu ile ilgili gelen soru öğrencilerin güncel çevre sağlığı sorunlarını takip ettiklerini gösterdi.

Çevre Sağlığı Teknikeri Dolat “Başarı ile geçen eğitimlerimiz devam edecek dedi.

Platform olarak bu tür örnek ve başarılı çalışmaları yapan genç meslektaşlarımızla gurur duyuyor ve halkın sağlığını koruyan çevre sağlığı mesleğinin önemini gösterdikleri için tebrik ediyoruz.

Igdir-Tuzluca’da-Liselere-Karbonmonoksit-Egitimi--1024x576 Iğdır Tuzluca’da Liselere Karbonmonoksit Eğitimi
Igdir-Tuzluca’da-Liselere-Karbonmonoksit-Egitimi--1024x576 Iğdır Tuzluca’da Liselere Karbonmonoksit Eğitimi

Share this content:

Yorum gönder